Behandeling bij stress en burnout bij Psycholoog IJsselstein

Als een weekje ‘even helemaal niks’ niet meer helpt

Het begint doorgaans op het werk. Je bent overbelast. De opdrachten en verwachtingen blijven zich opstapelen. Maar ook thuis kom je maar sporadisch aan jezelf toe; er is een gezin, er zijn vrienden. Gelukkig had je altijd wel ergens een vaatje energie om uit te tappen. En juist daardoor heb je niet in de gaten gehad dat je al een hele tijd op geleende krachten leeft.

En nu is het op. Niet zomaar op, maar Op. Een weekje rust helpt niet meer. Even de boel de boel laten lost niks meer op. Sterker nog, je bent niet alleen lichamelijk moe – alles in je is moe.

Balans en grenzen

Vaak begon het allemaal doordat je moeilijk grenzen kunt stellen. Dat is helemaal geen schande, sterker nog, je bent er een waardevolle collega, plezierige partner en fantastische vriend(in) door. Maar jou heeft het geen goed gedaan.

Psycholoog IJsselstein helpt je grenzen te stellen

Hoe je aan anderen kunt blijven geven zónder dat het je energiebalans verstoort. Je leert geven, maar je leert ook nemen. Daarnaast kun je allerlei ontspanningsmethoden leren die je helpen weer in balans te komen. Spanning moet weg kunnen vloeien en je moet je batterij leren opladen.

Online therapie – in je eigen tijd en tempo

Burnout klachten kunnen goed behandeld worden met online therapie, je kunt dit helemaal in je eigen tijd en tempo doen, met je eigen online psycholoog.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer informatie over burnout? Bel of mail naar Psycholoog IJsselstein.