Klacht over de behandeling?

Het Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen

Mijn praktijk is aangesloten bij het Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen (NVPA). Dat is een beroepsvereniging waarin we afspraken hebben gemaakt over vakmanschap (opleiding en ervaring) en werkopstelling (openheid, vertrouwen). De NVPA is er ook voor jou. Mocht je om welke reden dan ook een klacht hebben of vinden dat iets niet verloopt zoals volgens jou zou moeten, dan kun je altijd bij hen terecht.

Samen oplossen

Ondanks mijn zorgvuldigheid en open manier van werken kan het zijn dat je vragen of klachten hebt over mij of de behandeling. Je kunt altijd bij me terecht. Jouw ervaring is belangrijk voor me, ik neem elke vraag of klacht bijzonder serieus en zal proberen er samen uit te komen. Mochten we er niet uitkomen, of mocht je om andere redenen dat niet willen, dan helpt het NVPA je verder.

Zorgvuldige afhandeling via NVPA en RBNG

Het beste kun je het NVPA bellen ((0413) 330 680 van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.30 uur) of mailen (info@nvpa.org). Kijk ook even op de site van het NVPA, daar vind je alle informatie. Je kunt ook meteen een brief sturen: Het NVPA, Postbus 351, 5400 AJ Uden.
In een klacht moet staan:

  • Naam, adres en woonplaats van de klager
  • Naam, voorletters en adres/werkadres van de aangeklaagde
  • Korte omschrijving van de klacht, zoveel mogelijk voorzien van de data, feiten en omstandigheden waarop de klacht berust
  • Handtekening van de klager.

Onduidelijk? Meer weten?

Wil je meer weten over het NVPA, over de klachtenprocedure, of heb je een vraag over jezelf – bel mij of stuur even een mail naar praktijk Psycholoog IJsselstein. Ik help je graag.